Cautare

804 de rezultate pentru "sabaoani str orizontului" (3.07 secunde)
Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str. ... La randul sau, cel de al optulea magazin PROFI din Pitesti se afla in apropierea sediului Politiei, pe Str.
Alba, se afla pe Str. ... Satu Mare, este amplasata pe Str. Piata Eroilor nr. 45, avand la randul sau o suprafata totala de 750 m.p., cu o sala de vanzari de 423 m.p., si fiind operata tot in format standard.
Cel de al doilea magazin din Aiud a fost inaugurat astazi, pe Str. ... Dolj, se afla pe Str. Elena Farago la nr.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. ... Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str.
Cea din Bucuresti se gaseste in sectorul 4, pe str. ... Prima unitate PROFI din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, se afla pe str.
intrarea 1 (str. Maior Coravu) - pentru tribuna I si zona VIP intrarea 2 (str. Pierre de Coubertin) - pentru fanii lui Atletico Madrid si suporterii romani cu bilete la peluza nord sau la tribuna a II-a intrarea 3 (bd.
Incepand din aceasta vara, Primaria Sectorului 1 a introdus retea gratuita de wireless in parcul Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. ... Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str.
Incepand din aceasta vara, Primaria Sectorului 1 a introdus retea gratuita de wireless in parcul Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. ... Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str.
Str. ... 4, Ap.16, Bucuresti, Sector 3, Romania, (paralel cu str. Nerva Traian, in apropiere de Tribunalul Bucuresti, de pe Bl.
Str. ... 4, Ap.16, Bucuresti, Sector 3, Romania, (paralel cu str. Nerva Traian, in apropiere de Tribunalul Bucuresti, de pe Bl.
"Stimate Doamne, stimati Domni,Cu regret va informam ca trupul neinsufletit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus maine, joi 23 Ian 2014, intre orele 07.00 - 10.00 am la Scoala de Aviatie, din str Gratioasa nr 13 - sector 1.
Biletele se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara: - Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. ... Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str.
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica (Senia) - Agentiile Perfect Tour - Str. ... 11 si Str.
Iulia Albu va fi prezenta la Licitatia de Aur, Argint si Sidef organizata de Artmark joi, 21 aprilie, ora 19:30, la Palatul Cesianu-Racovita din str.
Tot incepand de astazi, locuitorii din Sadova, judetul Dolj, se vor putea bucura de un magazin PROFI inaugurat in format Standard pe str. ... Simultan, in Cluj-Napoca s-a deschis al 20-lea magazin PROFI din localitate, pe str.
Conferinta de presa care precede deschiderea editiei se va desfasura joi, 16 noiembrie, incepand cu ora 12.00, la Centrul de Presa al Radio Romania (foaierul Salii de Concerte Mihail Jora, str.
Pizzeria numita Cuptorul cu Lemne (de pe str Pache Protopopescu, vis-a-vis de Colegiul Mihai Viteazul) gazduieste periodic vernisaje ale unor expozitii de caricaturi. ... Ideea ii apartine caricaturistului Sorin Postolache - Dumnezeu sa-l odihneasca!- si este este mentinuta de 15 ani de patronul Pizzeriei CUPTORUL cu LEMNE din str.
Street Delivery 2019 are loc in Bucuresti pe 14-16 iunie, pe str. Arthur Verona, si va fi precedat de atelierele Street Delivery I'M UAU de pe strada Edgar Quinet in weekend-ul 9-11 iunie.
De azi dimineata str mea e sub ape. Locuiesc pe str. Bucuresti si de la jumatatea strazii si pana la capatul ei, unde locuim noi, nu se poate ajunge nici cu automobilul.
Cu ocazia aniversarii celor 22 de ani de activitate, dar si pentru a veni in sprijinul celor care tin Postul Pastelui, Sonimpex Topoloveni vinde Magiunul de prune la un pret promotional de 12 RON, campanie valabila doar in magazinele proprii din Bucuresti - str. ... 26, str Berzei nr.
google-analytics.com